Ești absolvent de liceu și vrei să ai un viitor sigur? Vrei să devii un om de succes? Alege un Lider și vei deveni un Lider! Academia de Studii Economice din București îți oferă oportunitatea de a face parte dintr-o universitate de prestigiu, care are cea mai bună inserție a absolvenților pe piața muncii autohtone și care este liderul învățământului superior economic și de administrație publică din Europa de Sud-Est.

Academia de Studii EconomiceFoto: ASE

La Academia de Studii Economice din București ai posibilitatea să studiezi la unul dintre cele 24 de programe universitare de licență în limbile română, engleză, franceză sau germană, în domeniile Științe economice, Științe administrative, Sociologie și Limbi moderne aplicate. Poți continua studiile la unul dintre cele 76 de programe universitare de masterat, dintre care două sunt Master in Business Administration (MBA) și, de ce nu, să urmezi studiile doctorale în unul dintre cele 10 domenii. Detalii despre admitere găsești pe pagina special dedicată Admitere ASE 2019 – www.admitere.ase.ro.

ASE vine cu o serie de oportunități pentru studenții săi. Având o poziție excelentă pe harta capitalei, cele 7 clădiri ale campusului universitar se află în centrul Bucureștiului. Poți studia în spații moderne de învățământ: săli de curs și amfiteatre dotate cu tehnologii de ultimă generație, 10 săli de lectură cu peste 400 000 de volume, săli de sport ultramoderne etc.

Universitatea noastră oferă studenților peste 5 000 de locuri de cazare în cele 12 cămine proprii, toate situate în zonele centrale ale orașului, cu accesibilitate la mijloacele de transport în comun. De asemenea, cantinele ASE, situate în Piața Romană și campusul Moxa, te așteaptă cu meniuri delicioase și variate, iar un prânz sau o cină te costă în jur de 10 lei.

Cu siguranță, studenția este cea mai frumoasă etapă din viața unui om. Este perioada în care te consideri deja suficient de matur încât să poți lua singur decizii. Devenind student la ASE, poți beneficia de numeroase oportunități pentru dezvoltarea ta personală și profesională.

Voluntariatul este o experiență de neuitat și vei învăța o mulțime de lucruri noi, vei cunoaște persoane creative și vei crește alături de ele. Voluntariatul este o rampă de lansare către companiile mari, implicându-te în proiecte care vor ajuta la formarea viitoarei tale cariere. Este una dintre căile cele mai frumoase de a te forma și de a te pregăti pentru ceea ce vei deveni. În cadrul ASE sunt numeroase asociații studențești, unde vei avea posibilitatea să-ți dezvolți competențele și pasiunile, dar și să te poți implica în evenimente culturale, educaționale, de responsabilitate socială, de binefacere și sportive.

În timpul anilor de facultate, Academia de Studii Economice din București îți oferă oportunitatea de stagii și programe de internship la mari companii românești și multinaționale. În fiecare an, ai ocazia să participi la Târgul de Joburi ASE Job & Internship Fair, dedicat în exclusivitate studenților și absolvenților ASE. După absolvirea facultății ai șanse reale de a te angaja în companii multinaționale, bănci și instituții financiare, autorități și instituții publice naționale și europene, organizații guvernamentale și non-guvernamentale, diplomație, instituții de învățământ (pre)universitar, institute de cercetare, firme de consultanță, audit și evaluare financiară, companii de IT, publicitate, vânzări, agenții de turism și în multe alte locuri. ASE este universitatea cu cea mai bună inserție a absolvenților pe piața muncii autohtone, conform QS World University Rankings 2018 - 81,35% dintre aceştia se angajează în mai puţin de 3 luni de la terminarea facultăţii. ASE a pregătit peste 300 000 de absolvenți, deveniți specialiști de top în România sau în străinătate.

Academia de Studii Economice din București oferă anual cca 3 400 de burse de performanță, de merit, sociale sau ajutor ocazional. Valoarea burselor este între 580 – 1 400 lei. ASE vine în sprijinul studenților cu programul Erasmus pentru mobilități internaționale. Anul acesta ASE oferă peste 500 de burse Erasmus. Ai astfel ocazia ca pentru o perioadă de timp, de un semestru sau un an universitar, să studiezi și să cunoști viată studențească și în alte universități din lume. Întreaga perioadă de studiu în străinătate îți este recunoscută la facultatea ta din ASE. Venim în sprijinul tău oferindu-ți posibilitatea de a-ți perfecționa cunoștințele de limbi străine urmând unul dintre cele 9 cursuri facultative, gratis, pe perioada studenției.

Ca student la ASE ai ocazia de a beneficia de vacanțe inedite, alături de prietenii/colegii tăi într-una dintre taberele studențești de la munte sau de la mare, oferite gratuit de ASE cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. Totodată, te poți înscrie la școlile de vară organizate de facultățile ASE.

Implică-te, fii activ și alege un Lider! Cu siguranță vei deveni un Lider! Diploma de absolvent al ASE constituie garanția unui viitor sigur.

Informații complete, actualizate permanent, despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicată Admitere ASE 2019 și pe pagina oficială de facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI.

Film de prezentare al Academiei de Studii Economice din București