Forţe sporite de pompieri au intervenit, duminică, la stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire din Piteşti în care a funcţionat un restaurant, iar o parte din imobil s-a prăbuşit, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Incendiu PitestiFoto: Facebook

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.

"Este vorba despre o clădire în care a funcţionat un restaurant, construcţia este în parte din lemn. Au intervenit peste 35 de pompieri din turele de serviciu, dar au venit şi peste 10 pompieri din timpul liber, din proprie iniţiativă, care au ajutat la stingerea focului. La intervenţie s-a folosit şi o barcă, a fost nevoie pentru că clădirea este pe marginea unui baraj şi de pe acea parte nu se putea interveni decât aşa. Nu mai sunt flăcări acum, focul nu a fost complet stins, se intervine în continuare pentru stingerea unor focare rămase. Clădirea s-a prăbuşit în mare proporţie", a precizat Mădălina Epure.

Incendiul a cuprins aproximativ 400 de metri pătraţi din construcţie.

Conform ISU Argeş, s-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, o barcă, două motopompe, un camion, trei autospeciale de primă intervenţie şi comandă.