​Președintele Klaus Iohannis urează succes naționalei de fotbal a României U21 înaintea semnifinalei cu Germania, din cadrul Campionatului European Under 21. ​

Klaus IohannisFoto: Administratia Prezidentiala

„Mult succes echipei naționale de fotbal a României Under-21 în semifinala Campionatului European! Suntem alături de voi! #HaiRomânia!”, a scris Iohannis pe Facebook.

România U21 a jucat două din cele trei partide de până acum la Euro 2019 începând de la 18:30 (ora locală). Au fost, în San Marino, cu Croația, 31 de grade Celsius la ora partidei. Apoi, în Cesena, cu Anglia, de la aceeași oră, au fost 28 grade Celsius. Cu Franța, în aceeași localitate, dar de la ora 21:00, au fost 27 grade Celsius.

De partea cealaltă, Germania a jucat toate cele trei partide din faza grupelor, cu Danemarca, Serbia și Austria, de la ora 21:00 (ora locală), când termometrele arătau 29 grade Celsius.

​Naționala Under 21 a României a dat peste cap toate calulele hârtiei și a impresionat prin calificarea în semifinalele CE Under 21. Jucătorii pregătiți de Mirel Rădoi vor să continue povestea frumoasă și să lupte pentru trofeu, dar până atunci trebuie să treacă de obstacolul Germania, campioana en-titre. Pe "Stadio Renato Dall'Ara" din Bologna se vor întâlni echipele cu cel mai bun atac din competiție, astfel că partida se anunță una spectaculoasă.

Semifinala România-Germania U21 va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită în direct pe TVR 1 și AICI LiveText pe HotNews.ro.