Un șofer a fost surpins beat la volan de două ori în doar câteva ore în Suceava, el fiind prins prima oară de polițiști abia după ce l-au urmărit cu șase mașini, tânărul accelerând până la o viteză de peste 100 de kilometri la oră prin oraș, potrivit publicației locale Obiectiv.

Sofer prins de politisti dupa o urmarire prin SuceavaFoto: Captura YouTube

În ciuda faptului că era beat și a încercat să fugă, el a fost lăsat să plece, a doua oară etilotestul arătând o alcoolemie și mai mare.

Potrivit sursei citate, duminică dimineață pe la ora 4.00, un sucevean de 26 de ani, beat la volanul unui Ford, nu a oprit la semnalul polițiștilor și a gonit cu peste 100 km/h, cu polițiștii după el, pe străzi și bulevarde din oraș, fiind oprit abia în zona Catedralei, de sase masini de politie.

El avea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar polițiștii l-au încătușat, i-au reținut permisul și i-au făcut dosar penal, apoi l-au lăsat să plece.

După câteva ore, la ora 09.10, același șofer a fost descoperit circulând și mai beat (1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat) în alt cartier. Procurorul de serviciu nu a dispus nici de această dată vreo altă măsură în afara unui nou dosar penal întocmit pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.