Un copil în vârstă de doi ani a supraviețuit unei căzături de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Belleville din Paris, iar medicii au constatat ulterior că micuțul nu a suferit nicio fractură, potrivit Le Parisien, citat de Mediafax.

ParisFoto: USER UPLOADED

Adam se afla, vineri, sub supravegherea medicilor de la serviciul de reanimare al spitalului de pediatrie Necker, din arondismentul al XV-lea. Joi seară, în jurul orei 19.50, acesta se găsea singur în camera lui, s-a urcat pe o mobilă pentru a ajunge la o fereastră care era deschisă, de unde a căzut, de la o înălțime de aproximativ 30 de metri, potrivit părinților.

Copilul a căzut într-o zonă cu arbori și boscheți, care i-au atenuat căderea și i-au salvat viața. A fost transportat de urgență la spital cu pronostic rezervat, însă medicii au constatat că nu a suferit nicio fractură, iar, câteva ore mai târziu, aceștia îl monitorizau doar pentru eventuale dureri.

O sursă din poliția franceză a declarat pentru Le Parisien că băiețelul se simte "uimitor de bine. Este un miracol!".

Tot la Paris, în iulie 2015, un copil în vârstă de 12 ani a căzut de la etajul 13 al blocului în care locuia și a fost salvat de niște arbori. Săptămâna aceasta, însă, un copil în vârstă de 9 ani nu a fost la fel de norocos. A căzut de la etajul 9 și nu a supraviețuit.