Două schele folosite pentru reabilitarea blocurilor s-au desprins vineri după-amiază în București, din cauza vântului puternic, căzând pe bulevardul Regina Elisabeta și pe bulevardul Știrbei Vodă, motiv pentru care traficul a fost restricționat, pentru mai multe ore.

schela cazuta pe Stirbei Voda 2Foto: Cristina Filip

Traficul este restricționat, la ora transmiterii știrii, pe bulevardul Regina Elisabeta și pe bulevardul Știrbei Vodă, din cauza unor schele căzute pe carosabil în urma ploii torențiale, informează Brigada Rutieră.

Zeci de troleibuze sunt oprite pe Regina Elisabeta, după ce a fost decuplată tensiunea de pe fire.

Traficul rutier a fost restricționat pe bulevardul Regina Elisabeta, între Calea Victoriei și strada Academiei, ambele sensuri de circulație, informează Brigada Rutieră.

FOTO: Cristina Filip

Nu sunt persoane rănite, potrivit ISU București-Ilfov, citat de Mediafax.

În zona Bulevardului Regina Elisabeta, pompierii lucrează cu sprijin din partea angajaților STB pentru a decupla tensiunea de pe firele troleibuzelor.

(Foto: incident de pe strada Știrbei Vodă, colț cu Ion Câmpineanu, cititor HotNews)

În urma fenomenelor meteo care s-au manifestat în Capitală, ISU București Ilfov anunță că echipajele au intervenit pentru a înlătura șase copaci căzuți pe stradă și pe patru mașini.

De asemenea, echipajele au evacuat apa dintr-un subsol și au intervenit în cazul unui panou publicitar desprins.

Reamintim că vineri municipiul București a fost sub atenționare Cod galben de intensificări ale vântului și izolat vijelie, precum și grindină de mici dimensiuni și descărcări electrice, până la ora 18.30.