Un accident rutier produs, joi noaptea, pe o stradă din Ghimbav, județul Brașov, a fost filmat de un participant la trafic, iar imaginile postate pe Facebook au avut zeci de comentarii deoarece șoferul care l-a provocat era vizibil sub influența alcoolului și a condus pe contrasens, relatează Mediafax.

momentul ciocnirii masinilorFoto: Captura video

Un bărbat din Ghimbav, județul Brașov, este cercetat de polițiști pentru că a condus sub influența alcoolului, după ce a mers cu mașina minute bune pe contrasens și apoi s-a tamponat frontal cu o autoutilitară.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic, iar imaginile au fost publicate pe Facebook.

„Un conducător auto, în vârstă de 32 ani, din orașul Ghimbav, jud. Brașov, care se deplasa pe str. Făgărașului din orașul Ghimbav, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.95 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan.