Vremea rămâne călduroasă în Capitală, cu temperaturi de până la 33 de grade în acest weekend. Potrivit meteorologilor, disconfortul termic va fi accentuat, dar seara se vor înregistra ploi torențiale.

Vreme frumoasaFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Potrivit prognozei speciale pentru Capitală, vineri vremea va fi în continuare călduroasă, iar în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va fi de 30-32 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Spre seară, probabilitatea pentru ploi torențiale, descărcări electrice și vijelie va fi ridicată. Temperatura minimă va fi de 17-19 grade.

Sâmbătă, se mențin temperaturile ridicate, cu maxime de 31-32 de grade, precum și disconfortul termic accentuat, iar seara vor fi condiții pentru averse torențiale și descărcări electrice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 18-19 grade.

Duminică, vremea călduroasă va persista, cu temperaturi de până la 33 de grade, iar disconfortul termic se va menține accentuat în orele amiezii. Spre seară și în timpul nopții vor fi ploi torențiale.