Fostul lider al PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu, exclus anul trecut din partid, acuză că PSD Dâmbovița a devenit o afacere de "famiglie”, după alegerea fiului Rovanei Plumb în funcția de vicepreședinte al organizației: "Cum ar veni, mamițica îi construiește lui Goe un viitor”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, a fost ales vicepreședinte al organizației PSD Dâmbovița, în locul Ofeliei Robescu, care a demisionat din funcție în ședința de luni a Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița, organizație condusă de Rovana Plumb.

Adrian Țuțuianu scrie, pe Facebook, că ceea ce se întâmplă acum în PSD Dâmbovița întrece orice scenariu pe care vreun dușman al partidului și l-ar fi putut închipui sau dori. El susține că, practic, organizația a devenit o afacere de "famiglie", în care puterea de decizie nu mai aparține celor merituoși, ci se păstrează în familie.

"Din mamă-n fiu: RovAna Plumb, președinte; Andrei Plumb, desemnat aseară vicepreședinte. Cum ar veni, mamițica îi construiește lui Goe un viitor. Sunt surprins de lipsa cvasitotală de reacție a organizației. Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înțeles: să gireze în continuare acești impostori la conducere, care nu au scrupule în a-și atinge scopurile (afaceri personale și atât)”, scrie Adrian Țuțuianu pe Facebook.

Luni, la ședința Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb și-a depus mandatul din funcția de președinte al organizației PSD Dâmbovița și a fost reconfirmată în funcția de președinte al filialei. De asemenea, Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, a fost ales vicepreședinte al PSD Dâmbovița, în locul Ofeliei Robescu, care a demisionat.