O comisie a Penitenciarului Rahova ar urma să decidă marți în ce închisoare își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Luni a fost cea de-a 21-a și ultima de carantină pentru fostul președinte al PSD, încarcerat acum la Penitenciarul Rahova.

Foto:

Luni este ultima zi de carantină pentru Liviu Dragnea, încercerat în 27 mai la Penitenciarul Rahova.

Potrivit procedurii, marți, o comisie a Penitenciarului Rahova trebuie să decidă unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că fostul președinte al PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să îl poată vizita.

Liviu Dragnea a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, în 27 mai, menţinerea deciziei de condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea, după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.