Traficul a fost restricționat pe o bandă, luni, pe Autostrada Soarelui, la km 13+100 al sensului de mers București-Constanța, după ce două dale s-au ridicat din cauza căldurii. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că drumarii au intervenit, iar circulația a fost reluată pe ambele sensuri, însă rămâne în vigoare restricția de viteză de 80 de kilometri la oră pe sectorul Bucuresti - Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton.

HotNews.roFoto: Hotnews

Luni, două dale s-au dilatat și s-au ridicat din cauza căldurii, la km 13+100 al sensului de mers București-Constanța, iar prima bandă a fost restricționată.

CNAIR anunță că echipale de drumari au intervenit și au finalizat lucrările, iar din jurul orei 13.00 circulația se desfășoară din nou pe ambele benzi, pe sensul de mers București -Constanța.

Rămâne însă în vigoare restricția de viteză de 80 km/h pe sectorul Bucuresti - Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că la această oră nu este aglomerație pe Autostrada Soarelui, însă se estimează că valorile de trafic vor creşte în orele următoare pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti, întrucât mulţi turişti se vor întoarce astăzi acasă din staţiunile de pe litoral.