Cami Băcioiu, membră a organizației USR Sector 1, și-a anunțat luni demisia din partid, motivând că s-a săturat de "atâtea certuri interne și de atâta grobianism și idolatrie dementă”.

Cami BacioiuFoto: Facebook

Ea spune, într-un mesaj postat pe Facebook, că s-a așteptat să găsească un mediu profesionist, de oameni care lucrează împreună spre un scop mai înalt, dar a găsit "porcăială de cea mai joasă speță".

"M-am săturat de atâtea certuri interne și de atâta grobianism și idolatrie dementă, de a căror existență am fost profund șocată. USR-ul trebuia să fie format din oameni educați care să salveze România. Nu sunt toți educați sau cu bun simț, iar respectul pentru cel de lângă tine e doar o glumă bună câteodată", a scris Cami Băcioiu.

Ea spune că sunt și oameni buni și foarte buni care lucrează zi de zi pentru o comunitate decentă, "oameni care se luptă prin consilii cu indecența, prostia și hoția, dar ei fac asta în ciuda mediului intern din partid, nu cu ajutorul tuturor colegilor".

"Poate am fost eu naivă. Poate așa e în politică. Eu clar nu-s făcută să mă porcăi, să arunc cu invective și să mă cațăr pe cadavre ca să fiu șef. Așa că povestea mea politică s-a încheiat azi. O să susțin USR-ul în continuare pentru oamenii ăia decenți și muncitori pe care i-am cunoscut", adaugă Cami Băcioiu.