Un jandarm a fost lovit cu un scaun în cap aruncat din tribună, duminică, în timp ce se afla pe stadionul Cluj Arena pentru a asigura măsurile de ordine la meciul ”U” Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, relatează Mediafax.

Jandarmeria RomanaFoto: Facebook/ Jandarmeria Romana

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Ramona Pop, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că jandarmul a primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj de ambulanță.

„Un jandarm a fost lovit cu un scaun în cap și a fost preluat de un echipaj de ambulanță și i se acordă îngrijirile medicale necesare. Așteptăm să ne spună mai multe medicii. A fost un scaun aruncat din tribunele stadionului Cluj Arena”, a spus Pop.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat, la rândul lor, că un coleg se afla în apropierea incidentului și a dat jandarmului primul ajutor, alături de colegii jandarmului, după care au intervenit imediat echipajele unui serviciu privat de ambulanță.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manșă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj și FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.