Perioada de 21 de zile de carantină pentru Radu Mazăre a expirat duminică și, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie să decidă luni unde își va ispăși pedeapsa. Surse apropiate fostului primar spun că Mazăre ar putea să nu se prezinte la comisie deoarece va merge la ÎCCJ, relatează Mediafax.

Radu Mazare, adus in taraFoto: Captura Antena 3

O comisie a Penitenciarului Rahova trebuie să decidă unde își va ispăși pedeapsa de 9 ani de închisoare Radu Mazăre după ce, duminică, a expirat perioada de 21 de zile de carantină.

Potrivit unor surse apropiate fostului primar, acesta ar putea să nu se prezinte la comisia întrunită luni, deoarece Radu Mazăre va fi adus la Înalta Curte de Casație și Justiție. Mazăre ar putea fi audiat în dosarul campusului social Henri Coandă în care el și fratele lui au fost achitați în primă instanță.

Aceleași surse au mai precizat, pentru MEDIAFAX, că Radu Mazăre este, în prezent, singur în celulă, deoarece a expirat perioada de carantină pentru cei doi colegi ai lui.

Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Mazăre și-a cerut iubita prin telefon și, la ceremonie, va purta același costum pe care-l poartă în fața instanței.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.