Un tânăr din Gorj, bătut crunt de un bodyguard la petrecerea burlacilor, a fost obligat să amâne nunta, după ce medicii au intervenit chirurgical pentru extirparea unui rinichi. Agresorul, care este din Petroșani, județul Hunedoara, este dus, joi, în fața magistraților cu propunere de arestare, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bodyguardul care l-a bătut pe tânăr cu o zi înainte de nuntă, la un bar din Petroșani a fost reținut, acuzat de vătămare corporală gravă și va fi dus, joi, în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 27 de ani, care urma să se căsătorească, a ajuns la spital în stare gravă și a fost obligat să anuleze nunta, după ce medicii i-au extirpat un rinichi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, Darius Roman, altercația a avut loc pe 1 iunie, într-un local din municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Trei tineri din județul Gorj ar fi intrat în conflict cu un bodyguard din localitate și s-au agresat reciproc.

„Cei trei, în dimineața zilei de 1 iunie au intrat în conflict cu un cetățean din Petroșani, pe nume Hegheș Vasile Andrei, și-au aplicat lovituri reciproce”, a declarat Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Surse judiciare susțin că tinerii din județul Gorj participau la o petrecere a burlacilor organizată de unul dintre ei. Bărbatul de 27 de ani avea programată nunta, a doua zi, apoi a fost nevoit să anuleze marele eveniment, după ce i-a fost extirpat un rinichi.

Acesta și-a anunțat prietenii pe o rețea de socializare că nunta nu va mai avea loc, pe 2 iunie.

„Dorim să anunțăm că, din motive de sănătate, am amânat nunta. O să revenim cu o nouă dată cât de curând! De asemenea, vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi și ne sprijiniți, dar vă rugam să ne acordați un timp de liniște, după care vă vom căuta noi”, acesta este mesajul scris pe pagina de Facebook a tânărului din orașul Rovinari, județul Gorj.

Acesta are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale. „I s-a pus viața în pericol, pentru că a fost nevoie de extirparea unui rinichi”, a mai declarat Darius Roman.

În timp ce bodyguardul din Petroșani va fi prezentat de procurorul de caz, joi, în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, pentru vătămare corporală gravă, ceilalți doi tineri care au participat la scandal, prieteni ai viitorului mire, au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile. Potrivit anchetatorilor, cei doi au nevoie de 30-35, respectiv 10-12 zile de îngrijiri medicale, în timp ce bodyuguardul încătușat ar fi suferit leziuni pentru care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.