Premierul Viorica Dăncilă a avut miercuri dimineață, la Palatul Victoria, o întâlnire mai puțin obișnuită. L-a primit într-o audiență pe Cristian Dide, unul dintre cei mai vehemenți protestatari. Potrivit surselor HotNews.ro, Dide nu a venit cu vreo propunere concretă, însă discuția a fost decentă.

Cristian DideFoto: Facebook

Și Dide confirmă pe Facebook că a purtat o discuție la Guvern, cu premierul. "Rămâne cum am stabilit: #PlacutaSuedeza până la sfârșit", a adăugat Dide.

Invitația a fost adresată de Viorica Dăncilă în urmă cu o săptămână, după ședința CEx. Atunci, a fost huiduită și abordată de câțiva protestatari, printre care și Dide, care se aflau după gard. Viorica Dăncilă s-a dus la gard și a discutat cu ei, invitându-i într-o audiență.

Cristian Mihai Dide este unul dintre cei mai cunoscuți activiști încă din timpul protestelor din 2017 și 2018. La proteste, este cel care proiectează pe clădiri, cu lasere, tot felul de mesaje anti PSD. Cu alte ocazii, a aruncat cu ouă sau cu vopsea cu ouă în sediul Ministerului Justiției. Anul trecut în vară s-a legat cu un lanț de gardul Guvernului, amenințând că-și va turna benzină pe el și-și va da foc. A încercat să se angajeze la Jandarmerie, însă a fost declarat inapt psihologic pentru angajare.

Vezi AICI cum discută Dăncilă cu protestatarii aflați după gard.