O poliţistă din Argeş, însărcinată în luna a cincea, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă în timp ce intervenea pentru aplanarea unui conflict.

politista conflictFoto: Captura

Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, citați de Mediafax, membrii unei familii din Vulturești s-au luat la ceartă, iar o femeie a leșinat, astfel că a fost chemată ambulanța. La fața locului a mers și o patrulă a Secției de Poliție Rurală Hârtiești, formată dintr-un polițist și o polițistă.

În timp ce i se acordau îngrijiri medicale persoanei care a leșinat, o altă femeie a încercat să urce în ambulanță pentru a o lovi pe cea care primea îngrijiri medicale.

"Polițista a împiedicat agresiunea, asigurând securitatea echipajului medical și a femeii care solicitase îngrijiri medicale”, spun polițiștii.

Polițista, însărcinată în luna a cincea, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă. Ca să scape, ea a folosit spray-ul lacrimogen din dotare.

"Niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni și nu au fost înregistrate pagube materiale. Ulterior evenimentului, polițista a fost consultată de un echipaj medical, care a constatat că aceasta nu a suferit leziuni”, arată Poliția Argeș.

Conflictul a avut loc în urmă cu câteva zile. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru ultraj, iar cel care a agresat-o pe polițistă a fost arestat preventiv.