UPDATE CCR a declarat neconstituțională prevederea pe baza căreia Iohannis a prelungit cu un an mandatul șefului Armatei

de N.O.     HotNews.ro
Marţi, 4 iunie 2019, 14:03 Actualitate | Esenţial


Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, fost sef al Statului Major
Foto: MApN
Prevederea din legea privind organizarea MApN în baza căreia președintele Iohannis a prelungit cu un an mandatul şefului Statului Major General, Nicolae Ciucă, a fost declarată neconstituțională de CCR.

Mai exact, CCR a stabilit că sintagma 'cu posibilitatea de prelungire cu până la un an' din cuprinsul art. 39 alin.(5) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale este neconstituţională.

În procesul în care Ministerul Apărării Naţionale solicita anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării, Nicolae Ciucă, Curtea de Apel Bucureşti a dispus sesizarea Curţii Constituţionale cu o excepţie de neconstituţionalitate a unui articol din legea de organizare şi funcţionare a MApN.

Dispoziţiile de lege criticate au următorul conţinut: "Şeful Statului Major al Apărării este militarul cu rangul de conducere cel mai înalt din armată, numit de preşedintele României, la propunerea ministrului Apărării Naţionale, cu avizul prim-ministrului, pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de prelungire cu până la un an".

"În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a admis excepţia de neconstituţionalitate şi a constatat că sintagma 'cu posibilitatea de prelungire cu până la un an' din cuprinsul art. 39 alin.(5) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale este neconstituţională", precizează CCR într-un comunicat.

Curtea a reţinut că sintagma menţionată este lipsită de claritate şi încalcă astfel dispoziţiile art. 1 alin.(5) din Constituţie, întrucât nu prevede condiţiile şi procedura de urmat pentru prelungirea mandatului şefului Statului Major al Apărării.

Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică celor două Camere ale Parlamentului, Guvernului şi instanţei de judecată care a sesizat Curtea Constituţională.

În martie, Curtea de Apel Bucureşti a dispus sesizarea Curţii Constituţionale cu o excepţie de neconstituţionalitate a unui articol din legea de organizare şi funcţionare a MApN, în cadrul procesului în care Ministerul Apărării Naţionale solicită anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării, Nicolae Ciucă. Sesizarea a fost invocată din oficiu de către judecătorul care se ocupa de acest caz, Silviu Barbu, la un termen anterior al procesului, făcând trimitere la mai multe articole din Constituţie privind la rolul şi atribuţiile preşedintelui (art. 80, 92, 94, 100), raportul şefului statului cu Guvernul, dar şi textele constituţionale privind forţele armate şi CSAT.

Pe 28 decembrie 2018, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a semnat decretul prin care îi prelungeşte mandatul generalului Nicolae Ciucă la conducerea SMAp. Tot atunci, Iohannis preciza că nu a fost aprobată propunerea făcută de ministrul Apărării, Gabriel Leş, privind numirea generalului Dumitru Scarlat la şefia Statului Major al Apărării.

Ulterior, Ministerul Apărării a depus o plângere prealabilă la Administraţia Prezidenţială, prin care solicita revocarea decretului din 28 decembrie 2018.

Conform MApN, decretul semnat de preşedintele Iohannis încalcă dispoziţiile legale prevăzute în Legea 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, respectiv articolul 32, alineatul 5, conform căruia 'şeful Statului Major al Apărării este militarul cu rangul de conducere cel mai înalt din armată, numit de preşedintele României, la propunerea ministrului Apărării, cu avizul prim-ministrului, pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de prelungire cu până la un an'".

Pe 10 aprilie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul preşedintelui Klaus Iohannis şi a respins definitiv cererea Ministerului Apărării Naţionale de suspendare a decretului prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

Iniţial, pe 31 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea MApN şi a suspendat decretul semnat de Iohannis. Preşedintele a făcut recurs la Instanţa supremă şi a câştigat în final procesul cu Ministerul Apărării.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

17655 vizualizari

 • +13 (31 voturi)    
  Pai si normal (Marţi, 4 iunie 2019, 14:04)

  mitg [utilizator]

  Curtea lui Dedi dixit.
  • +6 (8 voturi)    
   VOTUL POPORULUI PENTRU CCR (Marţi, 4 iunie 2019, 18:30)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui mitg

   Sa-i alegem direct de pe lista, nu sa-i puna mafiotii astia de tradatori de neam alde pezede
   • 0 (2 voturi)    
    Miza e pe DGIA si securitate interna (Marţi, 4 iunie 2019, 22:04)

    Eliberati Rusia de rusi [utilizator] i-a raspuns lui rov

    SPP e scos pe bara, SRI e macinat de lupte interioare, SIE nu are voie sa se bage, Politia+Jandarmeria+Brigada PSD Vlad Tepes sunt activ sub controlul lui Darmen Can, singurii care mai joaca pe securitate interna si ii raporteaza lui Iohannis sunt DGIA.

    Atentie, cand DGIA intra in joc e destul de naso pt PSDl, pentru ca se pot face niste escaladari peste parlament, curtea constitutionala, poate si peste CSAT. Daca se strang destule dovezi ca Rusia e implicata, Presedintele poate declara stare de urgenta, Armata preia datoria, celelalte institutii sunt suspendate sau dizolvate. Asta e asul din maneca al lui Iohannis, pe care PSD incearca sa i-l ia.
  • +6 (8 voturi)    
   Deciziile CCR se aplica doar in viitor (Marţi, 4 iunie 2019, 19:56)

   Calin II [utilizator] i-a raspuns lui mitg

   Deciziile CCR se aplica doar in viitor.
   Presedintele a actionat corect, legal, constitutional.
 • +21 (29 voturi)    
  De fapt nu este asa (Marţi, 4 iunie 2019, 14:08)

  Frank777 [utilizator]

  Este un fake news. De fapt CCR a spus ca sintagma " poate fi prelungit pana la un an" nu este clara si trebuie ca legea sa fie refacuta cu precizari ce inseamna si cum se aplica sintagma.Pana atunci ramane ca Johannis.
  • +5 (9 voturi)    
   exceptia a fost ridicata in cadrul unui proces (Marţi, 4 iunie 2019, 16:03)

   Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

   in care se contesta prelungirea mandatului.
   deci instanta, in urma deciziei CCR, foarte probabil va anula prelungirea mandatului, pe baza neconstitutionalitatii articolului care a permis-o.
   • +2 (4 voturi)    
    deciziile CC se aplica (Marţi, 4 iunie 2019, 19:25)

    PuieMonta007 [utilizator] i-a raspuns lui Gobelin

    pt viitor deci ce a zis Johannis ramane in picioare
  • +2 (4 voturi)    
   curiozitate (Marţi, 4 iunie 2019, 20:26)

   sile1 [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

   Intrebarea care se pune este :

   - Legea asta,346 din 2006, nu a fost supusa controlului de constitutionalitate pana sa fie publicata in Monitorul Oficial ?...daca da,de ce a trecut de CCR,daca nu,de ce timp de 13 ( treisprezece ) ani nimeni nu s-a sesizat ca-i neconstitutionala ?

   Mergand pe aceesi logica,neprevederea de explicatii si procedura de urmat pentru punerea in aplicare a prevederilor acestei legi,ma astept ca maine,CCR sa declare neconstitutional si articolul de lege privind -Completele de judecata specializate formate din 3 ( trei ) trei judecatori- cu referire la sesizarea facuta de Florin Iordache.

   Astept cu nerabdare !
 • +11 (25 voturi)    
  Stim deja de la ccr=psd ca.... (Marţi, 4 iunie 2019, 14:09)

  gigiN [utilizator]

  ..aproape tot ceea ce face presedintele tarii este..."neconstitutional.Constitutional este doar ceea ce face seful ierarhic superior al ccr,adica psd-ul.
  • 0 (2 voturi)    
   Mai nea, acolo nu este Livia Stanciu, aia (Miercuri, 5 iunie 2019, 0:01)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui gigiN

   care l-a dat scapat pe Johann in procesul cu ANI, vezi ca decizia a fost luata in unanimitate!
 • +11 (19 voturi)    
  Dafuq? (Marţi, 4 iunie 2019, 14:11)

  MinDepous [utilizator]

  Pai nu era in lege ca poate? Adica legea e anticonstitutionala?
  Ca PSD se vaita ca "nu asta e practica", recte, ca poate prelungi, insa nu prea s-a facut asta in trecut...
  • +1 (3 voturi)    
   Da, fuq... (Marţi, 4 iunie 2019, 18:31)

   Gelu007 [utilizator] i-a raspuns lui MinDepous

   In lege este, corect, procedura de aplicare nu exista insa, legea trebuia revizuita, dar cine sa o faca, erau ocupati cu chestii "mai importante" gen sa dea OUG pe justitie si altele. Ce conteaza ca sunt o groaza de legi in acest stagiu, interesul poarta fesul.
 • +14 (24 voturi)    
  Mai multa atentie! (Marţi, 4 iunie 2019, 14:14)

  spartacus65 [utilizator]

  Alo!, echipa de la Hotnews....articolul din legea care prevedea posibilitatea prelungirii mandatului este neconstitutional, nu faptul ca a fost prelungit mandatul....articolul era ambiguu, neclar...
  • +4 (8 voturi)    
   si de ce este ambiguu ???!!!! (Marţi, 4 iunie 2019, 15:26)

   viziru [utilizator] i-a raspuns lui spartacus65

   si de ce este ambiguu ???!!!! facut cu reavointa, cumva ????
   • +8 (10 voturi)    
    90% din legile Romaniei sunt ambigue (Marţi, 4 iunie 2019, 16:19)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui viziru

    Si facute nu neaparat cu rea-vointa ci cu proasta-stiinta.
    Daca ne uitam la parlamentul Romaniei si constatam ca Iordache, Nicolicea sau Serban sunt la al doilea-treilea mandat, ne dam seama de ce.
 • +10 (22 voturi)    
  CCR (Marţi, 4 iunie 2019, 14:23)

  sim18 [utilizator]

  Stat in stat! Adica o instanta spune ca e o intr-un proces, dar voi ...nah ... "nu se pune! Sper sa fiti desfiintati intrucat nu puteti fi peste a treia putere in stat. Sunteti un fel de neg al justitiei!
  • +9 (13 voturi)    
   Agentul Moscovei numitul Valer(!?) Dorneanu (Marţi, 4 iunie 2019, 16:41)

   Rescator [utilizator] i-a raspuns lui sim18

   are ceva la ficatul lui sovietic impotriva Armatei
   Române,tocmai acum când state ostile din zonă
   agită spiritele.CCR trebuie desființată urgent și
   recreată cu profesioniști integrii(sper că in
   România mai sunt cel puțin nouă) fără niciun amestec nociv al politicului.
 • +14 (28 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 4 iunie 2019, 14:24)

  [anonim]

 • +12 (24 voturi)    
  prin deciziile din ultima vreme (Marţi, 4 iunie 2019, 14:31)

  Gobelin [utilizator]

  dar si prin cele 3 numiri facute de PSD pentru CCR, devine atat de clar ca CCR a devenit o super-instanta unde PSD trebuie sa castige dupa ce a pierdut in toate celelalte. Nu cred ca mai exista o alta solutie decat desfiintarea CCR iar controlul de constitutionalitate sa fie atribuit in mod aleator unor complete de la ICCJ.
 • -22 (38 voturi)    
  poate ma ajutati (Marţi, 4 iunie 2019, 14:38)

  cucuveauamov [utilizator]

  a cata oara incalca constitutia Klaus?
  • -16 (28 voturi)    
   sau: (Marţi, 4 iunie 2019, 15:11)

   victor L [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   cite case poate obtine cu acte false pentru a suporta rigorile legii?
   • +11 (15 voturi)    
    gasiti dracu si alta (Marţi, 4 iunie 2019, 15:55)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui victor L

    critica contra lui iohannis...
    asta e critica voastra?! ca are 6 case?!

    pai alea 6 case intra in sufrageria casei lui dracnea sau a lui ponta... da asta nu vedeti postacilor!

    apropos de rigorile legii... vezi ca legea asta declarata neconsitutionala e daca chiar de parlament! deci parlamentul a incalcat constitutia, nu presedintele!
   • 0 (6 voturi)    
    Am răspuns la intrebarea ta,dar (Marţi, 4 iunie 2019, 18:27)

    Rescator [utilizator] i-a raspuns lui victor L

    HN m-a cenzurat .Poate altă dată vei afla ce
    avere colosală a străns,din furat,idolul tău de
    la Rahova,numitul Liv Jong UNU.
   • +1 (3 voturi)    
    doi (Marţi, 4 iunie 2019, 19:32)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui victor L

    bambleci, o @cucuveauamov și un @victor L, care nu pricep nimic din cauză că sunt analfabeți funcționali.
    Unu nu pricepe că articolul de lege în baza căruia Johannis a prelungit mandatul șefului de stat major este considerat de CCR neconstituțional, fiind obligația Parlamentului să îndrepte eroarea lipsei de prevederi care să prevadă condițiile în care se poate prelungi mandatul, iar celălalt nu pricepe neam nimic din povestea unui singur imobil care se află și acum în litigiu, fără însă să compare situația lui Johannis cu cea, să zicem la întâmplare, a lui dragnea nicolae livache, unul care cu totul și cu totul întâmplător este apropitar pe un ranch de 7000 m.p. cu piscină și teren de tenis pe zgură, cu nocturnă, nu știu câte hoteluri și terenuri aghricole din Teleorman (acestea fiind doar o palidă enumerare a realității), toate obținute doar din indemnizația de parlamentar aflat de 20 ani în slujba poporului (nerecunoscător, bineînțeles).
  • +14 (20 voturi)    
   legea (Marţi, 4 iunie 2019, 15:13)

   vangall [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Legea a fost facuta de Parlament (inclusiv articolul mentionat) - nu de catre Johannis, in acest caz Constitutia a fost incalcata chiar de catre puterea legiuitoare - in speta Parlamentul
  • +17 (19 voturi)    
   Radio Erevan va multumeste (Marţi, 4 iunie 2019, 15:14)

   Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   pentru intrebare si va raspunde: "de data asta, nu".
   Si va recomanda sa recititi decizia CCR prin prisma sintagmei constitutionale "deciziile CCR sunt definitive, general obligatorii si actioneaza numai pentru viitor".
   • +10 (12 voturi)    
    mai putin (Marţi, 4 iunie 2019, 15:56)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Gobelin

    in cazul demiterii unor anumiti sefi DNA cand activeaza si in trecut... pt ca romanica!
  • +23 (27 voturi)    
   Nu o incalca (Marţi, 4 iunie 2019, 15:21)

   AdrianBorza [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Legea incalca Constitutia, nu Klaus.
  • +8 (10 voturi)    
   tovarase (Marţi, 4 iunie 2019, 15:53)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   "eu nu am nimic cu justitia , ci cu injustitiile justitiei"
   vezi ca legea e data de parlament, nu de Iohannis, predesintele doar s-a folosit de ea!
   deci stapanii tai au dat legea!

   stie ca e naspa sa vorbesti cu o limba de 2 metrii facuta sa atinga cele mai adanci zone ale colonului, dar incearca sa si gandesti, da?!
  • +8 (10 voturi)    
   PS: (Marţi, 4 iunie 2019, 15:56)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   si apropos.. cate legi ale psd nu au fost declarate neconstitutionale...
   dar de alea nu amintesti nimic ipocritule...
   si apoi mai ai si tupeu sa urlii ca nu esti psdt!
  • +8 (10 voturi)    
   pai suspendati-l mah (Marţi, 4 iunie 2019, 16:22)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   aa, nu mai e timp?
   aa, sunteti uzi la izmene?
   pS- cucurvoiule, Klaus a aplicat un articol de lege valabil la data aplicarii lui. N-a incalcat nici legea nici vreo Constitutie.
 • -19 (27 voturi)    
  Propaganda (Marţi, 4 iunie 2019, 14:44)

  Anton_Marcu [anonim]

  Președintele României nu încalcă niciodată Constituția. ��
  • +10 (14 voturi)    
   daca este PSD-ist (Marţi, 4 iunie 2019, 15:41)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui Anton_Marcu

   Spune totul pana la capat.
  • +9 (13 voturi)    
   PS (Marţi, 4 iunie 2019, 15:57)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Anton_Marcu

   imi place ca... postacii psdisti "uita" de incalcarile repetate ale constitutiei de catre parlament!
 • +7 (17 voturi)    
  hai ca ne revenim la "normal" (Marţi, 4 iunie 2019, 14:47)

  liviu_ [utilizator]

  ccr conduce romania...
 • +19 (25 voturi)    
  Titlu eronat (Marţi, 4 iunie 2019, 14:48)

  Ccoto [utilizator]

  Nu prelungirea de catre presedinte a mandatului e neconstitutionala ci prevederea din legea actuala de organizare a MApN este neconstitutionala. Titlul este unul fals, ducand la impresia ca presedintele a incalcat constitutia, prelungind mandatul. Ar fi bine sa-l reformulati.
 • +16 (20 voturi)    
  Cred ca legea este neconstitutionala (Marţi, 4 iunie 2019, 14:56)

  PaulX [utilizator]

  si nu prelungirea mandatului de catre presedinte. Acesta este un effect ca pana la urma si daca venea propunerea de la Minister pentru prelungire cu un an tot neconstitutional era. Fiecare interpreta ce vroia.
  Poate titlul articolului trebuie modificat un pic? Pentru ca vina pica pana la urma pe Parlament care face legi proaste de nu le intelege nimeni?
 • +11 (13 voturi)    
  si-au (Marţi, 4 iunie 2019, 14:59)

  Toreador [utilizator]

  intrat in paine slugile penalului???
 • +13 (15 voturi)    
  Un om serios si competent... (Marţi, 4 iunie 2019, 14:59)

  Lucky1 [utilizator]

  ...judecand istoricul avcestui militar. Dar toate aceste calitati sunt incompatibile cu un guvern pesedist, deci, trebuia inlaturat.
  Incet, incet, pesedeii isi pun oamenii potriviti in locurile cheie ale Statului.
  • +5 (7 voturi)    
   Este perfect adevărat. (Marţi, 4 iunie 2019, 17:34)

   Rescator [utilizator] i-a raspuns lui Lucky1

   Individul pe care voiau să-l numească in locul
   Generalului Ciucă este o slugă pesedistă,cu o
   pregătire și mentalitate de caporal.In plus este
   prieten de șprițuri cu omul de la Ștefan Gheorghiu,
   numitul Puiu Pașcu.
 • +10 (14 voturi)    
  si parlamentul cu 300 (Marţi, 4 iunie 2019, 15:04)

  Coco Whistle [utilizator]

  e consitutional, prea frecvent se incalca legile in romania. e nevoie de oameni noi, altfel ne ia cucubau pe toti.
 • +14 (18 voturi)    
  hai sa mergem la plimbare cu barca... (Marţi, 4 iunie 2019, 15:07)

  vangall [utilizator]

  Hotnews - v-ati molipsit de la Mediafax? Articolul din lege este neconstitutional, nu actiunea presedintelui - de prelungire a mandatului. Prelungirea mandatului este in limita legii. Pina la schimbarea legii este si constitutional, altfel ar fi cazut in instanta. Intrucit legea actioneaza pentru viitor, in afara de legea penala, omul ramane in functie;
 • +8 (14 voturi)    
  E clar (Marţi, 4 iunie 2019, 15:08)

  Calin_file_de_dosar [utilizator]

  In momentul de fata exista doua justiții in România și lucrurile nu pot rămâne așa!
  CCRul ăstora (legal constituit?! câți din ccr-isti au un minim de expertiza in drept constituțional... sau standarde de pregătire/experiența se cer doar completelor de judecată de ICCJ?!) și restul lumii juridice.
 • +12 (20 voturi)    
  Alo , Hotnews , dl/dna N.O. , (Marţi, 4 iunie 2019, 15:21)

  kokos [utilizator]

  presedintele a prelungit mandatul sefului de stat-major in baza unui articol de lege care a fost declarat neconstitutional , nu prelungirea e neconstitutionala. Vedeti ca le dati apa la moara postacilor pesedisti care au sarit de fund in sus ca presedintele iarasi a incalcat constitutia.
 • +9 (15 voturi)    
  Urgent doua masuri (Marţi, 4 iunie 2019, 15:43)

  DomnuTrandafir [utilizator]

  1. Lege pentru desființarea CCR.
  Daca nu se poate autodizolva din onoare.
  2. Alegeri anticipate parlamentare
 • +8 (10 voturi)    
  OK prevederea din lege este neconstitutionala (Marţi, 4 iunie 2019, 15:51)

  ty [utilizator]

  Parlamentul trebuie sa se aplece (cand va avea timp . . .) si asupra acestei probleme, sa gaseasca o solutie constitutionala. Dar pana-si misca aia curul ce se intampla cu mandatul şefului Statului Major al Apărări numit pe baza unei prevederiu legale neconstitutionale?
  Vom avea de asteptat ca si in cazul completelor de 5 pana croiesc aia de la CCR motivarea?
 • +9 (13 voturi)    
  Referendum urgent ... (Marţi, 4 iunie 2019, 16:37)

  ber [utilizator]

  pentru reformarea CC. Desfiintata si reconstruita pe criterii profesioniste, eventual aleasa si nu numita.
  • -3 (7 voturi)    
   Aleasă de către cine? (Marţi, 4 iunie 2019, 17:51)

   Nyk1 [utilizator] i-a raspuns lui ber

   Și vreți să spuneți că CC a USA nu ar fi constituită pe criterii profesioniste? Căci acolo judecătorii sunt nominalizați de către Președinte.

   Îmi place când își dau cu părerea cei care cred că știu mai multe despre sistemele politice și juridice chiar și decât Părinții Fondatori ai țării pe care - cică - o admiră cel mai mult.
   • -1 (3 voturi)    
    Nykolai, postacel sovietic (Marţi, 4 iunie 2019, 21:12)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

    Ne da lectii nu numai despre cum ar trebui aleasa/numita CCR-ul local dar si despre mecanismele din US.
    Curios ca nu ne spune cum e numit/ales CCR -ul Rusiei.
 • +1 (1 vot)    
  Curtea a decis în unanimitate (Miercuri, 5 iunie 2019, 6:45)

  florin76 [utilizator]

  Curtea Constituțională a decis, în unanimitate, că o parte a articolului din lege este neconstituțională. Circulă o grămadă de minciuni pe diferite site-uri. De fapt, era foarte clar că, din moment ce, Președinte îl numește pe șeful statului major al apărării la propunerea ministrului apărării, cu avizul prim-ministrului, și prelungirea mandatului se face urmând aceeși procedură.
 • 0 (0 voturi)    
  Ar trebui (Miercuri, 5 iunie 2019, 10:27)

  sim18 [utilizator]

  ... un referendum pentru desfiintarea acestei curti, care ne face de ras si submineaza puterea judecatoreasca.
 • 0 (0 voturi)    
  Ca șmecherii (Miercuri, 5 iunie 2019, 11:22)

  Anton_Marcu [anonim]

  Uite așa, din încheietura mâinii, scoatem atuul atunci când Iohannis încalcă prevederile constituționale, pentru că ba de vină sunt consilierii, ba vina aparține textului de lege. Iohnnis, nu niciodată! :) Așa era și cu Băsescu. Postacii îl serveau cu credință. Acum e „descoperit” ca securist. Fascinanta Românie!
  Unii vor referendum acum pentru desființarea CCR-ului. De ce să nu desființăm tot? Vom fi mai fericiți, nu?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by