Trei bărbați au murit și unul a fost rănit grav după ce maşina în care se aflau a căzut, duminică dimineață, de pe un pod din oraşul Novaci, în râul Gilort, din județul Gorj, transmite corespondentul Mediafax.

Accident NovaciFoto: Captura YouTube

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, o maşină în care se aflau patru bărbați a căzut de pe pod, răsturnându-se pe plafon, în apropierea unui râu.

„Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Novaci, a fost implicat un autovehicul care a căzut de pe un pod. (...) În urma impactului au rezultat patru victime încarcerate, care nu sunt conștiente", a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Trei dintre victime au fost scoase decedate.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut în râul Gilort de la aproximativ cinci metri înălțime, în interior fiind patru persoane. La acest moment trei persoane sunt decedate și una a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Polițiștii vor efectua cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările in care a avut loc accidentul", a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Locul accidentului este situat într-o zonă montană, imediat după porțiunea de unde autovehiculul a părăsit partea carosabilă fiind montată o barieră, de unde drumul devine forestier și continuă prin munte.