​Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, duminică, la Sibiu, cu liberalii sibieni, pe care i-a felicitat pentru rezultatele de la alegerile europarlamentare, Sibiul având cel mai bun scor din țară - 48,33%.

HotNews.roFoto: Hotnews

La întâlnire a participat și liderul PNL, Ludovic Orban.

"Președintele Klaus Iohannis, lupta sa continuă pentru drumul european, oferta Partidului Național Liberal, susținerea obținută de PNL din partea unor parteneri politici sau din societatea civilă- acestea sunt “ingredientele” care, în mâinile unei organizații harnice, hotărâte și în fața unor oameni precum sibienii, care știu cum vor să arate mâine țara lor, nu aveau cum să nu conducă la victorie", a scris, pe Facebook, liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Ea spune că PNL Sibiu a obținut cel mai bun scor electoral din România la alegerile pentru Parlamentul European, iar președintele României, Klaus Iohannis și președintele PNL, Ludovic Orban, i-au felicitat astăzi pe liberalii sibieni.

"Prezența Președintelui Klaus Iohannis și a președintelui Ludovic Orban alături de noi astăzi este încurajatoare", a adăugat Turcan, care a postat mai multe fotografii de la întâlnirea lui Iohannis cu liberalii sibieni.

PNL Sibiu a obținut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din țară dintre toate organizațiile liberale - 48,33%.