În terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional "Henri Coandă" București au apărut, local, infiltrații de apă, inclusiv în zone tranzitate de către pasageri sau însoțitori ai acestora, ca efect al ploilor torențiale de vineri seară, anunță Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Terminal Aeroport OtopeniFoto: Agerpres

"Ca efect al ploilor torențiale din seara zilei de 31 mai, în terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional Henri Coandă au apărut, local, infiltrații de apă, inclusiv în zone tranzitate de către pasageri sau însoțitori ai acestora. Echipele tehnice din aeroport au intervenit imediat pentru remediere, inclusiv pentru decolmatarea unor sifoane și conducte de scurgere a apelor meteorice de pe terasele terminalului, asupra cărora nu s-au efectuat lucrări de întreținere de mai multi ani", anunță Compania Aeroporturi București, într-o informare transmisă Mediafax.

Reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) precizează că intervențiile vor continua și în zilele următoare, până la eliminarea completă a posibilității de apariție a unor noi infiltrații.