Fostul președinte Ion Iliescu se află, vineri, la spital, pentru mai multe investigații medicale, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale, după ce în luna aprilie, a fost operat de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

Ion Iliescu (foto arhiva)Foto: Agerpres

Surse medicale au precizat că Ion Iliescu se află, la ora transmiterii știrii, la Spitalul Elias, pentru analize. Fostul președinte nu este internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

UPDATE - Spitalul Elias: Ion Iliescu s-a prezentat cu febră

Reprezentanții Spitalului Elias anunță, oficial, că Ion Iliescu a fost internat, vineri, în unitatea spitalicească, pentru investigații, fostul președinte prezentându-se cu febră.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), președintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanții Spitalului.