Fostul lider al PSD Adrian Năstase a anunțat, marți, că alături de fostul senator PSD Octav Cozmâncă și de alți actuali și foști lideri ai partidului va constitui "Grupul de sprijin pentru actualul PSD", "ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare". Cu o zi în urmă, Năstase susținea că Dragnea ar fi trebuit să demisioneze de la șefia PSD după "rezultatul umilitor" de la europarlamentare.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Împreună cu Octav Cozmâncă și cu alți foști și actuali lideri ai PSD, am decis sa constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ținând seama de situația dificilă a partidului după alegerile europarlamentare", este mesajul pe care Adrian Năstase l-a scris pe blogul său, fără a da detalii legate de cei care vor face parte din "grupul de sprijin".

Luni, tot pe blog, Adrian Năstase l-a criticat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, spunând că acesta ar fi trebuit să demisioneze de la șefia partidului după scorul "umilitor” la alegerile europarlamentare. "Atitudinea și compromisurile lui Dragnea, lipsa de decizie, temporizarea i-au creat și lui probleme dar și partidului și, în definitiv, țării", a susținut Năstase.