La secția de votare nr. 551 din stațiunea Băile Felix, județul Bihor, s-au epuizat buletinele de vot primite, astfel că aici s-au distribuit suplimentar, de la alte secții, câte 600 de buletine, atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendum, prezența la vot depășind 108%.

VotareFoto: Agerpres

Locțiitorul președintelui BEJ Bihor, Marcela Teaha, a declarat, duminică, potrivit Mediafax, că la Băile Felix s-a înregistrat un număr mare de turiști care au votat pe listele suplimentare.

„La secția de votare nr. 551 din stațiunea Băile Felix s-au epuizat buletinele de vot, astfel că s-au trimis, prin redistribuire de la alte secții de votare, 600 de buletine de vot pentru europarlamentare și 600 pentru referendum. La Băile Felix s-au înregistrat mulți turiști care au votat pe liste suplimentare, și de aceea a fost nevoie să aducem buletine de vot în plus”, a spus Teaha.

La secția nr. 551 figurează pe listele electorale permanente un număr de 482 de persoane, iar până la ora 14.00 votaseră 522, din care 464 pe liste suplimentare. Prezența la vot era de 108,09%, la europarlamentare.