Premierul Viroca Dăncilă a spus, în timpul unei conferințe de presă în Frasin, județul Suceava, că se află într-o vizită în județul Hunedoara. Premierul și-a început conferința de presă urând „La mulți ani” celor care își sărbătoresc marți onomastica, după care a spus că se află în județul Hunedoara.

Viorica DancilaFoto: Guvernul Romaniei

„Bună ziua. Aș vrea să urez tuturor celor care sărbătoresc astăzi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în județul Hunedoara”, și-a început Dăncilă discursul, moment în care a fost corectată, scrie Mediafax.

„În județul Suceava. Am fost în mai multe județe precum Hunedoara, Sălaj, Maramureș, vom pleca în județul Vaslui, sunt mai multe județe pe care vrem să le vizităm pentru a vedea modul în care sunt utilizate fondurile guvernamentale, modul în care sunt utilizate fondurile europene, probleme pe care le au autoritățile locale, dar și modul în care putem să ne implicăm în dotarea spitalelor, în alte probleme care țin de fiecare județ în parte și de fiecare comunitate în parte”, a continuat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a făcut o confuzie în legătură cu locul unde se află și la mitingul PSD din Galați, spunând „facem aici summit-ul de la Iași”.