Premierul Viorica Dăncilă a făcut duminică o vizită în județul Gorj, însă, în localitatea Polovragi, elicopterul în care se afla șefa Guvernului a avut peripeții la aterizare, relatează Digi24.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit sursei citate, pe stadionul comunal unde trebuia să aterizeze elicopterul era în desfăşurare un meci de fotbal, însă după ce acesta s-a oprit, câteva vaci, speriate de zgomot, au pătruns pe teren.

Elicopterul a ajuns la sol după câteva minute în care s-a tot rotit în aer, așteptând să se elibereze terenul de aterizare improvizat, mai relatează Digi24, care prezintă și imagini.

Nu e prima dată când elicopterul care o transportă pe Dăncilă întâmpină probleme la aterizare. În octombrie anul trecut, în timpul unei vizite de lucru efectuate de premier, împreună cu alți trei miniștri, în județele Neamț și Bacău, elicopterul care îi transporta s-a rătăcit prin Neamț, aterizând din greșeală la zeci de kilometri distanță.

Citește și: Viorica Dăncilă a fost huiduită şi la Novaci, în judeţul Gorj/ Printre protestatari se aflau membri USR PLUS