Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Brașov a deschis o anchetă internă, după ce un polițist s-a bătut cu un șofer de autobuz și cu un alt bărbat, în incinta RAT Brașov, în urma unui scandal în trafic.

Un politist agreseaza un sofer de autobuzFoto: Captura video Facebook

Potrivit Poliției Brașov, citate de Mediafax, polițistul cercetat are 43 de ani și se afla în timpul liber.

„Pe raza municipiului Brașov a avut loc o altercație in trafic între un bărbat care conducea un autoturism și un șofer de autobuz, urmată de agresiune fizică în incinta unei autobaze între cei doi conducători auto și un alt angajat al societății de transport. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este agent de poliție în cadrul IPJ Brașov și se afla în timpul său liber”, a transmis IPJ Brașov.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, dosarul fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

De asemenea, la nivelul IPJ Brașov s-au declanșat verificări prin structura specializată de control intern.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum un bărbat oprește mașina și este întâmpinat de altul, pe care îl lovește. Victima cade și în jurul ei se adună mai multe persoane, în timp ce primul bărbat, care a venit cu mașina, intră în clădire.