Un incident grav a avut loc joi la Iași, unde o femeie a fost prinsă între uşile unui tramvai şi târâtă câţiva metri pe stradă, scrie Ziarul de Iași.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat. Martorii spun că femeia ar fi vrut să coboare din tramvai, iar geanta i-a fost prinsă între uşi, în momentul în care acestea s-au închis. Victima ar fi fost târâtă câţiva metri, până când vatmanul ar fi reuşit să oprească tramvaiul.

Victima, în vârstă de 55 de ani, a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului "Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, Nicolai Pralea, a declarat, că, potrivit primelor informaţii, femeia a fost târâtă de tramvai, în zona Piaţa Chirilă din cartierul Tărăraşi.

"La locul solicitării, pacienta de 55 de ani era conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator. Avea un traumatism cranio-cerebral cu plagă frontală stângă, observaţie fractură humerus stâng şi o contuzie genunchi drept. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă la locul solicitării, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.