Mai mulți polițiști din Galați au fost atacați, joi, cu pietre și un par din lemn, în timp ce încercau să liniștească un bărbat agresiv. Colegii polițiștilor au ripostat imediat și l-au împușcat pe agresor, nu înainte ca un luptător SAS să fie rănit cu o șurubelniță, scrie Mediafax.

PolitiaFoto: Politia Romana

Potrivit polițiștilor din Galați, joi dimineață, polițiștii Postului de Poliție Liești au fost sesizați de o femeie din localitate că un bărbat de 52 de ani se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini. La vederea polițiștilor, bărbatul a început să arunce cu pietre și în aceștia și apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn.

Polițiștii au tras focuri de avertisment în plan vertical și au solicitat ajutorul plutonului de intervenție din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Bărbatul s-a manifestat violent și față de aceștia, continuând să arunce cu pietre și, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o șurubelniță.

Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectil de cauciuc, rănindu-l pe agresor. Până la venirea echipajului SMURD, bărbatului i s-a acordat primul ajutor de luptătorii SAS.