Cântărețul Mihai Constantinescu, care a suferit două stopuri cardio-respiratorii, fiind internat în comă la Spitalul Floreasca din Capitală, este în continuare în stare foarte gravă.

Mihai ConstantinescuFoto: Agerpres

Surse medicale au declarat, pentru Mediafax, că starea de sănătate a artistului este staționară, dar foarte gravă.

“Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au precizat sursele citate.

Cântărețul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a suferit luni seară un stop-cardio-respirator, soția acestuia chemând ambulanța după ce l-a găsit inconștient în casă. Conform medicilor, la spital artistul a suferit un al doilea stop cardio-respirator și este în comă, la terapie-intensivă.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. El a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Artistul a suferit două intervenții la inimă în ultimii 10 ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.