Treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești au fost vopsite, în așteptarea președintelui Klaus Iohannis, care marți seară este așteptat acolo să își lanseze ultima carte. Utilizatorii Facebook au lăsat mai multe comentarii legate de folosirea vopselei pe marmură, în timp ce directorul Casei de Cultură a Sindicatelor spune că "este o cosmetizare provizorie", vizita președintelui fiind anunțată "din scurt".

HotNews.roFoto: Hotnews

Angajații Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, societate aflată în subordinea Primăriei, au vopsit, marți, treptele de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, unde la ora 18.00 președintele Klaus Iohannis este așteptat să își lanseze cartea "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa".

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sorin Tudor, spune că vopsirea treptelor de marmură este o "cosmetizare provizorie”.

"Acele trepte sunt din marmură. Am făcut o cosmetizare, noi am cerut-o. Este o cosmetizare provizorie. Evenimentul de azi (vizita lui Klaus Iohannis - n.r.) s-a anunțat din scurt. Treptele erau sparte, rupte, impracticabile. Au fost plombate, ca să zic așa, și vopsite. Când vom avea bani le vom schimba, trebuie reparație generală”, a declarat Sorin Tudor, citat de Mediafax.

Fotografii cu treptele vopsite au ajuns pe Facebook.

"Astăzi, vine Iohannis la Ploiești să-și lanseze o carticică despre Europa. Reprezentanții SGU au făcut curat în zonă și au vopsit marmura... cu vopsea!!! Cât de prost să fii să faci așa ceva?”, este mesajul postat de o ploieșteancă. "Mă miram eu de ce era așa agitație zilele trecute, plantat de floricele în rondul din fața Petrom, făcut freza la copacul din fața Petrom, etc, circari ca de obicei”, comentează cineva.