Cântărețul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, este în comă, asistat de aparate, în secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca. Medicii spun că artistul, care a fost internat luni seară, a suferit un al doilea stop cardio-respirator.

Mihai ConstantinescuFoto: AGERPRES

Soția artistului a fost cea care a chemat luni seară ambulanța, după ce l-a găsit inconștient în casă. Din primele informaţii, artistul ar fi fost în stop cardio-respirator aproape 10 minute. Medicii au reușit să îl resusciteze după alte 20 de minute.

Medicii de la Spitalul Floreasca spun că artistul a suferit un al doilea stop cardio-respirator, fiind în comă, potrivit Digi 24.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. El a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Artistul a suferit două intervenții la inimă în ultimii 10 ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

CITEȘTE ȘI: Cântărețul Mihai Constantinescu, în spital după un stop cardio-respirator