Președintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat luni, ca reacție la afirmațiile lui Dacian Cioloș făcute la adresa președintelui Klaus Iohannis, că orice atac împotriva șefului statului și a Partidului Național Liberal ”face bine PSD și ALDE”, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Președintele Klaus Iohannis a declanșat un referendum fundamental. PNL, care e în parteriat cu președintele Iohannis, susține total acest referendum. Ne așteptăm din partea oricărui cetățean și din partea oricărei formațiuni să sprijine acest referendum. Adversarul politic al Partidului Național Liberal este PSD-ul lui Dragnea și PSD-ul lui Tăriceanu”, a declarat Ludovic Orban.

”Îi sfătuiesc pe toți aceea care vor să contribuie la îndepărtarea de la putere a acestui grup infracțional organizat să se mobilizeze, să facă această campanie pentru referendum. Le spun că orice atac împotriva președintelui Iohannis și a PNL, în condițiile în care suntem angajați într-o bătălie extrem de dură cu PSD-ul lui Dragnea și cu PSD-ul lui Tăriceanu, face bine PSD și ALDE”, a adăugat liderul liberal.

Duminică, Cioloș a declarat că USR-PLUS propune modificarea Constituției, în sensul în care președintele României să își asume deciziile luate, precizând că dacă nominalizezi în fruntea Guvernului toate marionetele lui Liviu Dragnea, atunci trebuie să îți asumi responsabilitatea