A fost lansat imnul dedicat vizitei Papei Francisc la București, „Să mergem împreună toți”, în cadrul Festivalului Bucuriei, eveniment organizat de Arhiepiscopia Romano-Catolice de București (ARCB).

Imnul dedicat vizitei Papei la BucurestiFoto: Captura YouTube

Imnul, compus de preotul romano-catolic Ieronim Ambăruși, exprimă bucuria românilor de a-l primi împreună în mijlocul lor pe Papa Francisc și este interpretat de 17 soliști și peste 50 de coriști din diverse parohii catolice bucureștene, conduși de dirijoarea Erica Dămoc, se arată pe pagina papalabucuresti.ro

Înregistrările au avut loc în studioul audio al Centrului diecezan pentru Comunicații Sociale, „Angelus Communicationis” al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București (ARCB), în regia muzicală a lui Liviu Elekes.

La filmările videoclipului au participat peste 200 de persoane de toate vârstele, distribuite în mai multe locații: Catedrala Sf. Iosif, Mănăstirea Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni, Biserica Preasfântul Mântuitor (Italiană), Biserica Sf. Apostoli Petru și Paul (Băneasa), Institutul Teologic Romano-Catolic din București, Centrul de comunicații „Angelus”.