Premierul Viorica Dăncilă este așteptată de câteva zeci de protestatari și la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon în fața protestatarilor, care scandează „Fără mici și bere, PSD-ul piere” și „Susțineți hoții, vă pleacă nepoții”, transmite Mediafax. Câteva zeci de protestatari s-au adunat, sămbătă seara, la Satu Mare, unde este așteptată Viorica Dăncilă.

Dancila, asteptata de protestatari si la Satu MareFoto: Captura Facebook

„PSD ciuma roșie”, „Fără mici și bere, PSD-ul piere”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie”, „Jos Corupția”, „Dragnea infractoru'”, „Dragnea, nu uita, pușcăria-i casa ta” și Susțineți hoții, vă pleacă nepoții”, transmite Mediafax.

Jandarmii au format un cordon în fața protestatarilor, pentru a-i ține la distanță.

Totodată, protestatarii strigă către echipa care o intâmpină pe Viorica Dăncilă: „Sunt mândri copiii voștri de voi?”, „Aplaudați că vine șefa, care-i parola?” sau „Voi nu sunteți români!”.

Imagini foto și video au fost publicate de către PortalSM.ro.

Joi, premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată cu proteste și în Cluj-Napoca, iar la un moment dat organizatorii au schimbat locația întâlnirii de teama huiduielilor. Mai mult, jandarmii au fost nevoiți să intervină, blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o ușă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcția intrării respective.

Referitor la protestele de la Cluj, Dăncilă a declarat că „violența este atributul oamenilor slabi”.

Vineri, premierul a fost aşteptat și în Arad și Timiș de protestatari, care au afișat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”. Aici, Dăncilă s-a declarat „siderată” de lozincile oamenilor, spunând că nu îi este teamă și nu o sperie nici țipetele, nici jignirile.

Citește și: