Premierul Viorica Dăncilă, aflată joi la Cluj, în timp ce social-democrații au organizat un miting electoral la Iași, spune că nu este adevărat că nu a fost invitată la manifestație. "Am decis să ne împărțim”, a susținut premierul.

Viorica Dancila si Liviu DragneaFoto: Hotnews

Întrebată la Cluj dacă este adevărat că nu a fost invitată la mitingul de la Iași, Dăncilă a răspuns: "Nu este adevărat că nu am fost invitată, dar am decis să ne împărțim”.

"Am zis să mergem în mai multe zone ale țării și eu consider că este important să merg la Cluj, la Alba Iulia, să văd ce s-a realizat pe fonduri europene, pe fonduri guvernamentale, să văd obiectivele pe care le-am realizat pentru că oamenii sunt sătui de promisiuni”, a adăugat Dăncilă, potrivit Mediafax.

Mitingul organizat de PSD la Iași are loc în aceeași zi cu Summit-ul liderilor europeni de la Sibiu. La această oră, până la 10.000 de persoane se află în Piața Unirii din Iași la mitingul PSD, în timp ce peste 1.000 de protestatari, adunați în mai multe zone ale orașului, îi huiduie și fluieră pe simpatizanții care merg spre miting.

CITEȘTE ȘI:Intervenție a jandarmilor la Cluj, după ce protestatarii au fugit spre Viorica Dăncilă: "Demisia”, "Jos Guvernul"