Bărbatul de 63 de ani, din comuna Negomir, jud. Gorj, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani, în urma cărora copila a rămas însărcinată, a fost reținut, marți noaptea, pentru 24 de ore. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul și-a recunoscut fapta.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bărbatul acuzat că ar fi profitat de copila de 13 ani, în luna ianuarie, va fi prezentat, miercuri, în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare susțin că bătrânul ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că ar fi întreținut relații sexuale cu fata, însă ar fi susținut că aceasta și-ar fi dat consimțământul.

Bunica fetiţei, din comuna Negomir, a fost cea care a depus plângere împotriva bărbatului care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu nepoata sa, în urma cărora copila a rămas însărcinată.

„Bărbatul de 63 de ani, din Negomir, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor, a fost reținut de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a spus Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Medicii au descoperit că fata este însărcinată în cinci luni.