Doi șefi din Poliția Română au fost prinși băuți la volan vineri seară în București, într-o razie a Brigăzii Rutiere. Celor doi le-a fost suspendat dreptul de a conduce. Unuia dintre ei i-a fost dată amendă contravențională, iar celuilalt urmează să i se întocmească dosar penal, transmite Mediafax.

EtilotestFoto: Politia Romana

”În seara de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit mai mulți conducători auto. Doi dintre cei opriți în trafic și testați cu privire la consumul de alcool sunt polițiști. Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, față de unul dintre polițiști s-a luat măsura sancționării contravenționale, pe numele celui de-al doilea, care activează în cadrul DGPMB fiind întocmit dosar penal. Cu privire la polițistul din cadrul Sectorului 4 se va declanșa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern”, transmite Inspectoratul General al Poliției Române.

Cei doi au fost prinși în zona Dudești - Pantelimon. Surse autorizate din poliție au declarat pentru Mediafax că este vorba despre Stan Cristian Ionuţ – chestor de poliţie în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative și de comisarul șef Drumariu Cornel - şef al Poliţiei Sectorului 4.