Fostul ministru Ilan Laufer ar fi adormit joi, în timpul audierilor efectuate de către polițiștii Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice, susțin surse judiciare, citate de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ilan Laufer a fost audiat de către polițiștii Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice fiind bănuit pentru complicitate la gestiune frauduloasă și de evaziune fiscală, în dosarul în care Carmen Adamescu e acuzată de delapidarea Unirea Shopping Center. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Laufer ar fi adormit în timp ce era audiat de polițiști, el fiind obosit după minivacața de Paște și 1 Mai.

Polițiștii au efectuat, în cursul zilei de joi, percheziții la două proprietăți din București și Ilfov ale fostului ministru .

Ilan Laufer este suspectat de complicitate la gestiune frauduloasă și evaziune fiscală. Fosu ministru, în calitate de administrator la două firme, ar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu în administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, producând societății un prejudiciu de peste 5.800.000 de euro.