Mai mulți localnici au predat Poliției bunurile găsite lângă mașina lui Răzvan Ciobanu, în urma accidentului rutier în care și-a pierdut viața creatorul de modă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit polițiștilor, la sediul Poliției Săcele, localitate pe a cărei rază s-a produs accidentul, s-au prezentat, luni, mai multe persoane care au adus o Biblie și mai multe sticle pe care le-ar fi găsit după ce mașina pe care a condus-o designerul a fost ridicată de o platformă, scrie Mediafax.

Unele dintre sticlele predate conțineau diverse lichide, apă sau sucuri, dar nu alcool, au precizat anchetatorii. Aceștia spun că toate obiectele importante pentru mersul anchetei, respectiv acte, documente sau bani, fuseseră deja ridicate din autoturism înainte ca acesta să fie preluat pe platformă.

Pe de altă parte, familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns marți dimineață la Constanța, iar în cursul după-amiezii, trupul acestuia a fost preluat de o mașină mortuară pentru a fi transportat la București.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineață, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. El era singur în mașină și, din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.