Regina Elizabeta a-II-a a Marii Britanii a făcut o vizită surpriză la reședința prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, care urmează să nască primul bebeluș al cuplului regal, la începutul lunii mai.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit tabloidelor britanice, regina a vizitat cuplul la noua reședință Frogmore Cottage, din Home Park, Windsor. Ea a vrut să o vadă pe ducesa de Sussex înainte de nașterea care ar putea avea loc în aceste zile.

"Majestatea sa a dorit să le ureze bun venit celor doi, la noua lor reședință. De altfel, a fost primul musafir în noua casă. Practic, este ca și cum cei doi s-ar fi mutat în grădina din spate a reginei. Ea a fost însoțită de mai mulți membri ai familiei, iar Harry și Meghan au fost încântați să le arate locuința”, a povestit o sursă.

Noua reședință a fost renovată, costurile ridicându-se la 3 milioane de lire sterline, parte din fonduri provenind din taxele contribuabililor.

Meghan și Harry au declarat că nu știu sexul copilului, însă, la bursa pariurilor, lumea mizează pe faptul că ducesa va aduce pe lume o fetiță cu părul roșcat, iar numele ar urma să fie Diana, după bunica sa, mama prințului Harry, moartă în tragicul accident din august 1997.