”Sfânta sărbătoare a Învierii să aducă pentru Armata României noi semne ale împlinirii şi recunoaşterii pe plan intern şi internaţional”, a scris duminică, pe Facebook, ministrul Apărării, Gabriel Leș.

HotNews.roFoto: Hotnews

Postarea lui Leș:

”Credinţa ne-a învăţat să privim Sărbătoarea Pascală ca pe un moment de întărire a speranţei în mai bine, un moment de optimism şi de încredere.

Ne aflăm în pragul unei sărbători creştine care se celebrează în comuniune cu toţi cei care cred în dăinuirea prin credinţă şi spirit de sacrificiu.

Mesajul pe care Învierea Domnului nostru Iisus Hristos ni-l transmite este unul de speranţă şi de împăcare. Această sărbătoare răspunde unei aspiraţii umane profunde, aceea a căutării binelui pentru noi înşine şi pentru cei apropiaţi nouă, a încrederii nestrămutate în tot ceea ce este drept şi frumos.

Privită cu dragoste şi respect de naţiune, Armata României îşi consolidează reputaţia de pilon al statului, de sursă de securitate şi încredere pentru fiecare cetăţean al acestei ţări. Armata României demonstrează că dăruirea, perseverenţa şi respectarea angajamentului asumat reprezintă valori fundamentale ce se regăsesc în activitatea de zi cu zi a tuturor, militari şi civili în relaţia cu societatea, cu aliaţii şi cu partenerii.

Cu atât mai mult în aceste zile, ne îndreptăm un gând bun către camarazii care, în noaptea Învierii se află la datorie în teatrele de operaţii, în misiuni externe, departe de casă, având în inimi dorul de familii şi de cei dragi. Militarilor români le transmit mulţumirile mele şi ale întregii echipe de conducere a Ministerului Apărării Naţionale pentru modul exemplar în care îşi desfăşoară misiunile departe de ţară şi de familii.

Dragi camarazi,

Vă doresc să aveţi parte de tot ceea ce e bine şi frumos, iar aceste sărbători să ne inspire să fim mai îngăduitori, mai dornici de înţelegere şi mai buni.

Sfânta sărbătoare a Învierii să aducă pentru toţi românii linişte sufletească şi prosperitate, iar pentru Armata României, noi semne ale împlinirii şi recunoaşterii pe plan intern şi internaţional.

Hristos a înviat!”