Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cere demiterea șefului Aerportului Henri Coandă, Gabriel Stoe, după ce a joi dimineată a făcut un control la aeroport și a avut o reveleție - "este o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie". Cuc spune că a mers la aerport după ce a primit sesizări de la pasageri nemulțumiți și a constatat că au dreptate.

Aeroportul OtopeniFoto: Facebook Razvan Cuc

Răzvan Cuc a postat pe Facebook mai multe fotografii din aeroport, dar și un clip video cu el în inspecție la Otopeni.

El spune că a primit "numeroase sesizări" din partea pasagerilor nemulțumiți de condițiile din aeroport, iar la fața locului a descoperit că aceștia au dreptate.

"La fața locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este așa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilități nu funcționau, lifturile, la fel. Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri", a scris Cuc.

Ministrul a descoperit și că la plecări nu există niciun scaun, iar pasagerii sunt nevoiți sa stea pe marginea scărilor și pe pervazul geamurilor.

"Mizeria și delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investițiilor este vizibilă, deși ar putea sa existe investiții pentru că această companie are buget generos. Mă declar total nemulțumit de acest management al companiei si cu siguranță românii merită un altfel de management”, este concluzia lui Cuc. Ulterior, el a spus, la Digi24, că a cerut președintelui Consiliului de Administrație al societății revocarea directorului.