Despăgubiri pentru o angajată Kaufland România care a fost implicată într-un accident de muncă și s-a rănit la picior. Femeia ar urma să primească de la societatea comercială 100.000 de lei, în urma unei decizii definitive a magistraților de la Curtea de Apel Timișoara, scrie tion.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Accidentul de muncă s-a petrecut în 2013. Femeia, angajată pe postul de casier, urcase pe o scară pentru a aranja marfa, în momentul în care scara a fost lovită de un coleg cu un utilaj. Casiera s-a dezechilibrat și a căzut, rănindu-se la călcâi, potrivit Radio Timișoara.

Litigiul de muncă a fost inițial judecat de magistrații de la Tribunalul Arad, care au decis că societatea comercială trebuie să îi plătească angajatei 100.000 de lei reprezentând daune morale. Sentința a fost atacată cu apel, iar acesta a fost judecat de magistrații de la Curtea de Apel Timișoara.

Judecătorii timișoreni au decis, la final de februarie, să respingă apelul celor de la Kaufland România și să păstreze daunele morale stabilite de magistrații din Arad.