Fostul premier Mihai Tudose o acuză pe Carmen Dan că a mințit în scandalul legat de numirea șefului Poliției Române, calificând-o "mincinoasă, agresivă și incompetentă" - "o reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea".

Mihai TudoseFoto: Captura Digi 24

Mihai Tudose a postat pe Facebook, luni dimineață, un mesaj în care o atacă dur pe ministrul de Interne Carmen Dan, la o zi după ce șeful Direcției Generale Anticorupție din MAI, chestorul Cătălin Ioniță, a ieșit public, prezentând și o scrisoare deschisă în care îi aduce acuzații grave lui Carmen Dan.

Tudose amintește și despre episodul din 2018, când el era premier, legate de demiterile de la vârful Poliției Române și despre disputa cu Carmen Dan, după ce Cătălin Ioniță a declarat că ministrul de Interne a mințit atunci când a susținut că el dorește să preia funcția de șef al Poliției Române. La acea vreme, Tudose i-a cerut demisia lui Carmen Dan.

"Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile... În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști... ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă!", spune Mihai Tudose.

Postarea integrală a fostului premier:

  • "Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne... Carmen Dan !!!
  • Ieri seară a apărut următoarea declarație: <>.
  • Vă aduceți aminte cum în ianuarie 2018 am cerut demisia acestei ,"doamne” fiindcă minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului... Atunci ,,partidu’” a luat foc, am fost făcut misogin și evident deconspirat ca fiind securist și trădător...
  • Acum, Chestorul Ioniță recunoaște că ,,doamna” a mințit și nu numai, ci și o serie de abuzuri și presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne... Nu cred că se mai așteaptă nimeni ca ,,doamna” Dan să-și dea demisia... Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem și să ne reamintim cum arată ,,omul perfect al lu’ Dragnea/ PSD”.

  • Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile... În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști... ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această ,,doamnă” este membră CSAT... Nu trebuie să-și dea ea demisia... trebuie trimiși toți acasă. Urgent! P.S. Declarația chestorului Ioniță este mult mai vastă și dezvăluie și multe alte mizerii....".

CITEȘTE ȘI: Șeful Direcției Generale Anticorupție, acuzații grave la adresa ministrului de Interne: Carmen Dan a mințit / Eu și familia mea am fost supravegheați