"Nu dau mâna cu hoții", i-a spus un bărbat lui Liviu Dragnea, care joi și-a continuat turneul electoral prin țară, mergând în comuna suceveană Dumbrăvița. Apoi, în timpul discursului, liderul PSD a fost întrerupt de un participant la miting, care i-a spus că guvernarea PSD nu a făcut nimic. "Nimic ești tu, ți-o spun direct!", a fost replica lui Liviu Dragnea.

Un barbat a refuzat sa dea mana cu DragneaFoto: Captura YouTube

Liviu Dragnea și-a continuat joi turneul de electoral și a mers în localitatea suceveană Dumbrăveni, unde a participat la Conferința Extraordinară de alegeri a organizației județene Suceava a PSD și la un miting electoral. La sosirea la Sala Sporturilor din Dumbrăveni, Dragnea a mers printre oamenii adunați acolo și a dat mâna cu mai multe persoane. Un bărbat a refuzat însă să îi întindă mâna liderului PSD: "Nu dau mâna cu hoții".

Apoi, în timpul discursului - în care a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din opoziție - liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare. La un moment dat, el a fost întrerupt de un participant la miting, care i-a spus că guvernarea PSD nu a făcut nimic. "Nimic ești tu, ți-o spun direct!", a fost replica lui Liviu Dragnea, potrivit unei înregistrări audio difuzate de Digi FM.

Dialogul dintre Dragnea și participantul la miting:

Liviu Dragnea: "Gândiți-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?"

Participant la miting: "Nimic!"

Liviu Dragnea: "Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România...".

Liviu Dragnea a fost întâmpinat la Suceava cu fanfară și cântece populare și a primit asigurări de la activul de partid că mai multe județe din Moldova îl susțin și îl vor chiar președintele țării.