Un pod din localitatea gorjeană Stoina s-a prăbușit cu mai mulți muncitori care lucrau la el informează gorj-domino.ro. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție în județ după un apel la 112 în care se anunțau șapte victime, dar planul roșu a fost deactivat după ce forțele de intervenție au ajuns la fața locului și au găsit doar două persoane rănite.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

UPDATE 12.34 După ajungerea pompierilor la faţa locului s-a constat că doar 2 persoane prezentau diferite leziuni, dar conştiente, scrie Gorjeanul.ro. După efectuarea recunoaşterii de la faţa locului, a fost dezactivat Planul Rosu de Intervenţie, iar cele două victime vor fi preluate şi transportate la spital.

UPDATE 12.23 Salvatorii au găsit două din cele șapte victime, potrivit Pandurul.ro. Victimele sunt încarcerate și este nevoie de o macara, intervenția fiind dificilă. Ambele persoane sunt conștiente.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o traversa a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina. Din primele informații în urma accidentului au rezultat 7 victime. La fața locului se deplasează două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj. La nivelul județului Gorj a fost activat planul roșu de intervenție. Sunt în drum spre locul intervenției. Revin cu detalii de la data locului” a declarat Florin Chisim purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.