Elena Udrea îl atacă pe Victor Ponta despre care spune că, în 2012, se ruga de ea să îi facă lobby pe lângă Traian Băsescu pentru a-l numi premier. ”Ciocul mic când vine vorba de mine!”, îi transmite Udrea, sugerând că are arhivate mesaje compromițătoare la adresa fostului lider PSD.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Mă așteptăm și eu la puțină recunoștință din partea ta! Dar așa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care te-a făcut om mare cum ar zice Delia, la fel te porți și cu Traian Băsescu. Știi tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut președintele PSD și la care mă rugai tu să îți fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câștigase USL cu tot! E adevărat că nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat și securitatea de rit nou, condusă de nas’tu, Maior. Așa cum tot securitatea speri tu să te scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni și Rovinari, care ți-au rotunjit conturile”, a scris Udrea, pe Facebook.

Fostul ministru mai spune, referitor la acuzațiile lui Ponta potrivit cărora Traian Băsescu ar fi vrut să distrugă PSD, că, în realitate, el este cel care are ”ordin dat de securitate” să îndeplinească această misiune pentru scăpa de pușăcrie.

”Și dacă lui Traian Băsescu nu vrei să îi fii recunoscător pentru ce a făcut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Crețu, căreia nu am nimic să îi reproșez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poți să îmi fii recunoscător! Nu pentru că ți-am făcut lobby, că ar fi făcut oricum Maior și Coldea pentru ține. Ci pentru că m-am sacrificat și am acceptat că Dorin Cocoș să îți cumpere ție haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi”, mai comentează Udrea.

În context, ea îl amenință pe Ponta că ar putea face publice mesaje compromițătoare.

”Deci victore, eu îți zic așa, folosind vorbe cu greutate în politică românească, “ciocu’ mic” când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist că să ai arhivă de mesaje”.

Victor Ponta, care deschide lista Pro România pentru alegerile europarlamentare, a susținut recent că fostul președinte Traian Băsescu a tăiat pensiile și salariile în timp ce îi proteja pe Udrea și pe Blejnar.

"băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politică românească- a tăiat pensiile și salariile în timp ce îi proteja pe Udrea și Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 și s-a agățat de scaun că un nemancat; a vandur interesele țării pentru avantaje josnice ; a făcut dosare politice împotriva adversarilor și a denaturată actul de Justiție ; i-a trimis pe Dragnea și pe Valcov că să distrugă PSD și pe baronii pedeliști că să paraziteze PNL ; a mințit, a furat și a vândut pe oricine ! În loc să plătească în față românilor pentru tot răul făcut - vrea 5 ani un loc călduț la Parlamentul European ( că acolo whiskey ul e ieftin și au zbor direct spre Costă Rica)", spunea Ponta, pe rețeaua de socializare.