Rareș Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a transmis autorităților din Alexandria, după interzicerea mitingului liberalilor programat în 20 aprilie, că "Vine lupul la Alexandria”: "Vom fi acolo, vom fi peste 10.000 și vom mărșălui”.

HotNews.roFoto: Hotnews

"În capitala corupției din România, Alexandria, au pus niște iepurași pe platoul din fața Sălii Sindicatelor. Le-am transmis și le transmit acum: vine lupul la Alexandria și noi vom fi acolo și vom fi peste 10.000 și vom mărșălui prin Alexandria, pentru a chema alături de noi pe toți cei care cred că timpul PSD a expirat, că timpul lui Liviu Dragnea și a găștii din jurul său a expirat”, a declarat duminică, la Constanța, Rareș Bogdan, citat de Mediafax.

Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului PSD Victor Drăgușin, manifestațiile publice în fața Casei de Cultură, motivând că în zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște. Decizia a fost luată după ce PNL anunțase că vrea să organizeze acolo un miting, în 20 aprilie. "Democrația a murit în Teleorman", a declarat senatorul liberal Eugen Pîrvulescu, lider al PNL în Teleorman, care a participat la ședința în care s-a decis interzicerea manifestațiilor.