O femeie a fost atacată, duminică, la intrarea într-un magazin de pe raza Secției 18 de Poliție din București de către un bărbat care, ulterior, și-a produs mai multe răni la gât cu un cuțit. Ambii primesc îngrijiri medicale, iar de caz se ocupă și procurorii de la Parchetul Capitalei, transmite Mediafax.

Agresiune la un magazin din CapitalaFoto: Captura Digi 24

UPDATE 13.23 Agresorul a murit, iar femeia este în stare gravă, cu multiple plăgi, intubată și ventilată mecanic, au declarat surse medicale. Una dintre plăgi, din zona cervicală, este foarte gravă. Ea a fost transportată la Spitalul Universitar și dusă imediat în sala de operație.

UPDATE 12.26 Din primele informații, informează Digi 24, agresorul este fostul iubit al femeii. Ambele persoane sunt în stare critică, iar echipajele SMURD încearcă să le resusciteze. Potrivit sursei citate, femeia este vânzătoare la acel magazin de cartier, iar incidentul a avut loc atunci când a venit să deschidă magazinul.

Prin apel la 112 a fost semnalat, duminică, faptul că pe raza Secției 18 de Poliție din București, o femeie a fost agresată la intrarea într-un magazin. Potrivit Poliției Capitalei, ulterior, bărbatul care a atacat-o pe femeie s-a rănit singur, provocându-și răni la gât.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Mediafax, că atacatorul a lovit femeia, apoi a folosit un cuțit pentru a-și provoca rănile de la gât.

„La fața locului se afla echipaje de poliție și salvatori. Femeia urmează a fi transportată la spital. Și bărbatul este în evaluare medicală”, mai arată Poliția Capitalei.

Procurorii de la Parchetul Parchetul de pe lângă Tribunalul București și polițiștii de la Serviciul Omoruri au fost sesizați.